…

Rita van der Hosrt

Mijn naam is Rita van der Horst en na mijn vakantie van juni jl.  op drie verschillende eilanden in Griekenland bleek ik, bij thuiskomst, een kleine vijf kilo te zijn aangekomen. Ik voelde wel dat ik niet hetzelfde gewicht had als bij aanvang, maar vijf kilo!! Oké we hadden het heerlijk…  s’ middags  lunchen op een terras, met wijn, s’ avonds dineren op een terras ook met wijn, vervoer  op scooters en per boot, af en toe wat zwemmen en lopen maar verder weinig beweging.

Ik kreeg de pondjes er niet vanaf, ik eet en at vrij gezond, sport in ieder geval drie keer in de week, maar mijn grote probleem was de wijn, ik vind dat zo lekker. In die tussentijd kwamen de foto’s van Koen zijn nieuwe studio voorbij op facebook, waarbij ik de nodige feedback gaf, dit werd beloond met een uitnodiging voor een gratis trainingsessie. In september ben ik naar hem toegegaan en we hebben zeker een paar uur gepraat en getraind en ik was na afloop helemaal om, ik moest en zou aan die challenge meedoen.

24 okt. 8.00 uur in de morgen gestart, ik zit nu in mijn laatste week en er is, op mijn weegschaal   vier en een half  kg er vanaf. Wat ik  zelf niet voor elkaar kreeg is door de verhalen, voorbeelden, uitleggen,  sporten  en enthousiasmeren van Koen,  gelukt, en dat is best een beetje kicken!

Het bekende kwartje is eindelijk gevallen ( bij sommige mensen duurt dat nou eenmaal een hele tijd) mijn wijngebruik heb ik naar de  weekenden kunnen schuiven, eigenlijk zonder al te veel moeite, Koen heeft berekend wat mijn calorie inname moet zijn en dat helpt mij zeer goed, gedachteloos dingen in je mond stoppen gebeurt niet meer.

Ik vind het een echt goeie stap die ik heb gemaakt, ik had geen idee wat ik kon verwachten maar ik ben geenszins teleurgesteld, integendeel , sporten in een prachtige studio met een bevlogen trainer ben ik weer een ervaring rijker.