…

Petra Ducaat

Een half jaar geleden ben ik bij Koen het één op één traject gestart.
Dit omdat ik na een aantal pogingen toch telkens terug viel in mijn oude gewoontes.

De keuze om dit traject te starten was op zich al een uitdaging, omdat ik niet iemand ben die snel om hulp vraagt. Wat ben ik blij dat ik de stap heb genomen.
De coachingsgesprekken waren best confronterend en zo herkenbaar. Je weet waar het mis gaat, maar toch lukte het me steeds net niet om mijn doelen die ik voor ogen had te behalen.
Het was echt een eyeopener om te ervaren hoe het Koen en Timar wel lukte om mij te motiveren. Ik ging anders, maar vooral eerlijk naar mezelf kijken.

Zowel Koen als Timar zijn heel begripvol en consequent. De trainingen waren zowel mentaal als lichamelijk enorm intensief, maar ook heel afwisselend. Er was ook ruimte voor de nodige humor en door dit traject heb ik mijn grenzen op zowel mentaal als fysiek heb weten te verleggen. Het belangrijkste is dat ik nu veel krachtiger, positiever en zelfverzekerder in het leven sta en dat ik trots ben op mezelf met wat ik het afgelopen half jaar heb bereikt. Bovendien ben ik ook een kleine 20 kilo lichter vergeleken met een half jaar geleden.

Dus voor iedereen die zich afvraagt wat Personal Training Studio Koen voor je kan doen: maak een afspraak en ga in gesprek met Koen of Timar.
Het is soms lastig, je komt jezelf zeker tegen, maar er komt een ‘betere’ versie van jezelf uit.

Thanks Koen en Timar.

Met warme groet,
Petra