…

Koen Eikelenboom

Wie ik ben? In het kort: Ik ben een gepassioneerde ondernemer en ga geen uitdaging uit de weg. Zelf speel ik waterpolo op landelijk niveau. Ik werk al jaren als coach en help mensen om hun fysieke en zakelijke doelen te bereiken.

Ik ben Straight-Line coach. Als coach werk ik dagelijks met bijzonder toegewijde ondernemers en help ze, door middel van Straight-Line Leadership, bij het creëren van krachtige resultaten in zowel hun persoonlijke als zakelijke leven.

Straight-Line Leadership is een erg efficiënte methode, niet alleen voor ondernemers. Met Personal Training Studio Koen maak ik met mijn team de Straight-Line methode toegankelijk voor mensen die graag krachtige resultaten op fysiek gebied willen bereiken.

Mijn motto is “Tomorrow starts today.” Vaak genoeg zie je dat mensen hun fysieke doelen voor zich uitschuiven en nooit echt op het punt komen waar ze eigenlijk willen zijn. Door mijn specialisme in coaching help ik mensen helpen om patronen te doorbreken. In 95% van de gevallen is het niet de kennis die ontbreekt, maar de tools om het daadwerkelijk te implementeren in je leven.

Wil je meer over mij weten dan kan je altijd terecht op mijn persoonlijke Facebook- of Linked-Inpagina. Je kunt natuurlijk ook via de contactpagina met mij in contact komen. Ik maak graag tijd om met je te spreken.

…

Timar Verver

Wie ben ik? Ik ben een gepassioneerde trainer die altijd 100% voor gaat en weet wat hij doet. Niks is te gek en alles kan. Ik ben al 10 jaar actief in de fitnessbranche. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat veel mensen naar me toe kwamen met allerlei problemen en excuses. Deze excuses en problemen zijn nu juist de dingen die mensen weerhouden van dat gene wat ze echt willen en dat is resultaat . Als je elke dag met deze problemen opstaat en gebruikt als excuus zul je nooit 100% gefocust zijn op je doel. Daarom ben ik hier bij Personal Training Studio Koen een nieuwe uitdaging aangegaan. Zijn motto en manier van werken is de manier waarop ik met mensen wil trainen. Net als koen ben ik een specialist in coaching. Coaching is de sleutel tot succes.

Mijn motto is "'IT ALL STARTS WITH YOU". Als je iets wil bereiken zul je dit zelf moeten doen, want niemand maar dan ook niemand anders kan er voor zorgen dat jij dat gene doet wat je moet doen.

…

Dennis Neele

Wie ben ik? Ik ben een trainer met een grote passie voor de sport, waarbij ik altijd alles geef.
In de 15 jaar dat ik in de sportbranche zit heb vele sporten beoefend. Sport is altijd een rode draad geweest in mijn leven, waarbij de vechtsport en fitness mijn grootste passies zijn gebleven.
Mijn kracht als trainer/coach ligt in het jou laten ontdekken van je eigen potentie. Je bent namelijk tot veel meer in staat dan je denkt. Mijn motto is dan ook: “TARGET THE BEST YOU CAN BE”.

Te vaak zie je dat mensen wel verandering willen maar dat ze zelf niet willen veranderen. Het feit is dat het lichaam nooit zal veranderen behalve als het daar een reden voor heeft. Werk aan de winkel dus.

Gooi het roer om, kies voor jezelf en doe wat nodig is om jou beste zelf uit te halen en dat zo te houden! Net als mijn collega’s ben ik ben een specialist in coaching en training. Wil je het beste uit jezelf leren halen? Dan ben je aan het juiste adres."

…