…
Personal Training Utrecht

Petra Ducaat

Een half jaar geleden ben ik bij Koen het één op één traject gestart.
Dit omdat ik na een aantal pogingen toch telkens terug viel in mijn oude gewoontes.

De keuze om dit traject te starten was op zich al een uitdaging, omdat ik niet iemand ben die snel om hulp vraagt. Wat ben ik blij dat ik de stap heb genomen.
De coachingsgesprekken waren best confronterend en zo herkenbaar. Je weet waar het mis gaat, maar toch lukte het me steeds net niet om mijn doelen die ik voor ogen had te behalen.
Het was echt een eyeopener om te ervaren hoe het Koen en Timar wel lukte om mij te motiveren. Ik ging anders, maar vooral eerlijk naar mezelf kijken.

Zowel Koen als Timar zijn heel begripvol en consequent. De trainingen waren zowel mentaal als lichamelijk enorm intensief, maar ook heel afwisselend. Er was ook ruimte voor de nodige humor en door dit traject heb ik mijn grenzen op zowel mentaal als fysiek heb weten te verleggen. Het belangrijkste is dat ik nu veel krachtiger, positiever en zelfverzekerder in het leven sta en dat ik trots ben op mezelf met wat ik het afgelopen half jaar heb bereikt. Bovendien ben ik ook een kleine 20 kilo lichter vergeleken met een half jaar geleden.

Dus voor iedereen die zich afvraagt wat Personal Training Studio Koen voor je kan doen: maak een afspraak en ga in gesprek met Koen of Timar.
Het is soms lastig, je komt jezelf zeker tegen, maar er komt een ‘betere’ versie van jezelf uit.

Thanks Koen en Timar.

Met warme groet,
Petra

Judith Knijnenburg over PTSK

Judith Knijnenburg

Dat het leven pieken en dalen kent weet ik als geen ander, maar dat er na het diepste dal zo’n mooie grote berg kan komen wist ik nog niet. Het was half januari dat ik net uit dat dal klom en besefte dat ik het tijd was om voor mijzelf te gaan zorgen. En dat niet een beetje, maar echt. Ik wilde weer in de spiegel kunnen kijken en tevreden zijn met mijn lichaam. Ik wilde afvallen, ik wilde conditie opbouwen.

In het eerste gesprek dat ik met Koen had vroeg hij mij hoeveel ik zou willen wegen. Ik antwoordde in ieder geval 72 kg. Dat is voor mij een BMI van 25 en dat was het laagste gewicht dat ik, zover ik herinner, heb gewogen in mijn volwassen leven. Koen vroeg daarop, maar wat is je ideaal, wat zou je echt willen? 65 kg zei ik, en ik wist dat dat was wat ik echt wilde en dat ik dat zou gaan doen!

En natuurlijk heb ik de eerste weken gedacht, waar ben ik aan begonnen en lukt het mij wel mijn doel te behalen? Maar ik ging als een speer, voelde mij goed en sterk om het vol te houden. Heb goede doelen voor mijzelf gesteld. Ben zeer voortvarend met mijn voeding aan de slag gegaan, dan is een achtergrond als diëtist toch wel erg makkelijk, en ik ging ervoor.

Daarnaast het sporten met Koen en later met Timar vond ik geweldig. Er voluit voor gaan, tot je niet meer kan, maar uiteindelijk merken dat er steeds nog een marge is, heb ik als een verrijking ervaren. Nu ik klaar ben met mijn traject pas ik het in mijn eigen (hardloop)trainingen toe.

Ik sta inmiddels boven op de berg, ik heb mijn doelen bereikt, het leven lacht voluit naar mij, het uitzicht op de top is prachtig. En ja, ik weet dat het leven niet zo is dat je daar altijd zal blijven staan, maar mijn gewicht komt niet meer boven de 65 kg en het sporten is te lekker om te laten liggen.

Ik leef, en hoe!!!

Judith Knijnenburg

lonneke brooijmans Personal Training Studio Koen

Lonneke Brooijmans

Ik ben Lonneke Brooijmans en met mijn 42e verjaardag in het vooruitzicht heb ik de knoop doorgehakt en wilde ik echt mijn leven veranderen.

Ik sportte te weinig, at niet de juiste dingen en at mijn hongergevoel ’s avonds weg met een zak chips of snoep op de bank.

Maar een personal trainer?? Is dat niet iets voor de Linda de Mollen op deze wereld? Een gesprek kan natuurlijk nooit kwaad dus de stoute schoenen aangetrokken en naar Koen gegaan.

Na twee minuten wist ik het al: dit is het voor mij.

 

Inmiddels ben ik ruim een maand verder, kan ik Koen soms kussen en soms achter het behang plakken maar bovenal ben ik trots op mezelf!

 

Ik vind het een heel uitdagend traject waarin ik veel over mezelf leer door de vragen die Koen me stelt, de dingen die hij me laat doen en de spiegel die hij me voorhoudt.

Het is niet gemakkelijk maar dat had ik ook niet verwacht. Het half jaar dat ik heb afgesproken heb ik ook echt nodig. De dingen die je (niet) doet in je leven zitten zo vastgeroest! Dat heeft tijd nodig. Daarnaast wil ik deze levensstijl volhouden na dat half jaar dus ik ben er nog lang niet maar ik ga er komen!

danielle van driel Personal Training Studio Koen

Danielle van Driel

Mijn naam is Danielle van Driel en laat ik beginnen met te zeggen dat ik denk dat ik alles zelf wel kan…

Wat voeding betreft hoeft echt niemand mij iets te leren.

Maar…allemachtig dat sporten! Natuurlijk is 70% voeding wanneer je wilt afvallen. Maar je ook fit en sterk voelen..tja.

 

Lang getwijfeld, toch Koen aan z’n jasje getrokken. Want zelfs de grootste “ik kan alles zelf” van het westelijk halfrond heeft hulp nodig.

 

En Koen is, buiten dat ie er lekker uitziet, ook een super gedreven personal trainer die mij echt (soms) tot het uiterste heeft gedreven. En wat heb ik soms gedacht: gast, doe het lekker zelf joh! Ik stond echt te kijken, ik kon het wel!

 

Koen heeft mij ook een persoonlijke doelstelling laten schrijven voordat we begonnen…Dit was ie van mij:

“ Strength is de product of struggle. You must do what others don’t to acheive what others won’t “

 

Wat ik tot slot ook enorm heb gewaardeerd is, dat Koen gewoon altijd goede zin had! En dat is aanstekelijk!

Inmiddels heb ik een obstical run gedaan en ben ik over 6 weken op m’n streefgewicht!

 

Dus mocht je net als ik twijfelen…gewoon DOEN!

Tomorrow starts today!

 

Danielle Philipse, september 2015.

Riet eikelenboom Personal Training Studio Koen

Riet Eikelenboom

Ik ben Riet Eikelenboom en afgelopen tijd ben ik 20 kilo afgevallen. In mijn eentje kreeg ik dit niet voor elkaar, maar met Koen als personal trainer is me dit wel gelukt.

Koen wees mij op mijn verkeerde eetgewoonte en gaf advies hoe dit aan te pakken.

Als personal trainer motiveert en inspireert Koen je. Soms had ik geen zin om te sporten, maar dan kreeg hij het tijdens de training toch voor elkaar dat ik er lol aan beleefde.

Na afloop van de periode van personal training blijft Koen je volgen en kan je altijd bij hem terecht voor vragen over zowel je voeding als over je trainingsactiviteiten.

Ik hoop niet meer zoveel aan te komen, maar mocht dit toch gebeuren dan ga ik zeker terug naar Koen om via personal training de kilootjes er weer af te krijgen.

De periode samen met  Koen  tijdens mijn personal training heb ik als heel gezellig en leerzaam ervaren.

 

Annemarie Laarman Personal Training Studio Koen

Annemarie Laarman

Hallo mijn naam is Annemarie. Ik heb een half jaar PT (personal training) gehad bij Koen Eikelenboom. In die periode ben ik 15,6 kg kwijtgeraakt. Ik heb 2 keer in de week PT gehad. Mijn doel was en is nog steeds afvallen. Wat ik zelf erg moeilijk vond, was om te beginnen met bewegen omdat ik overgewicht heb. Je hebt het idee dat iedereen je aankijkt omdat je overgewicht hebt. In één op één begeleiding bij Koen wordt daar niet op die manier naar gekeken. Je ervaart het zelf als een probleem en daar wil je wat aan doen, maar je weet niet hoe.

Samen met Koen heb ik doelen gesteld die ik wilde bereiken en op wat voor termijn. Je doel kan na een bepaalde periode weer bijgesteld worden. Bij elke training doe je meer en kan je meer. Als ik zie wat mijn conditie was en nu is, zie je een enorme verbetering. PT is iets wat ik iedereen kan aanraden als je het moeilijk vindt om te sporten. Ik werd steeds gepusht om verder te gaan. Aangemoedigd om mijn grenzen te  verleggen.

Niet alleen bewegen is belangrijk maar ook je voeding en genoeg water drinken. Koen heeft mij begeleid in mijn voeding. Je krijgt een schema op maat voor een dag en verder mag je het zelf bepalen wat je eet. Je probeert naar die waarden te leven.

Belangrijk voor mij was, was dat het uur begeleiding niet alleen een uur is met training maar ook dat het gezellig is. Koen en ik hebben heel wat afgelachen. Als het niet leuk is, ga je met tegenzin ernaar toe en vervolgens haak je snel af.

iris de rooij PersonalTraining Studio Koen

Iris de Rooij

30 dagen challenge

Eind oktober besloot ik met Koen de strijd aan te gaan met de kilo’s waar ik graag vanaf wilde.  Met Koen kon ik in gesprek over mijn doelen en mijn wensen. In een groep van negen personen ging ik twee keer in de week hard aan de bak. Onder begeleiding van Koen hebben wij op een leuke manier hard gewerkt. En binnen 30 dagen heeft dit zeker zijn vruchten afgeworpen! Ik wilde in 30 dagen, drie kilo kwijt. Op dag 30 was ik zelfs vier kilo kwijt!

Ook had ik doelen gesteld op het gebied van sportoefeningen. Ik begon met 17 sit-ups in één minuut, op dag 30 zijn dit er 26. Ik ben van 19 push-ups, naar 35 gegaan. De hoeveelheid squats binnen één minuut heb ik meer dan verdubbeld (van 26 naar 54). En ook de plank hou ik nu na 30 dagen twee keer zo lang vol.

Zo blijkt maar weer, onder professionele begeleiding kom je heel ver. Zelfs binnen 30 dagen!

Rita van der Horst Personal Training Studio Koen

Rita van der Hosrt

Mijn naam is Rita van der Horst en na mijn vakantie van juni jl.  op drie verschillende eilanden in Griekenland bleek ik, bij thuiskomst, een kleine vijf kilo te zijn aangekomen. Ik voelde wel dat ik niet hetzelfde gewicht had als bij aanvang, maar vijf kilo!! Oké we hadden het heerlijk…  s’ middags  lunchen op een terras, met wijn, s’ avonds dineren op een terras ook met wijn, vervoer  op scooters en per boot, af en toe wat zwemmen en lopen maar verder weinig beweging.

Ik kreeg de pondjes er niet vanaf, ik eet en at vrij gezond, sport in ieder geval drie keer in de week, maar mijn grote probleem was de wijn, ik vind dat zo lekker. In die tussentijd kwamen de foto’s van Koen zijn nieuwe studio voorbij op facebook, waarbij ik de nodige feedback gaf, dit werd beloond met een uitnodiging voor een gratis trainingsessie. In september ben ik naar hem toegegaan en we hebben zeker een paar uur gepraat en getraind en ik was na afloop helemaal om, ik moest en zou aan die challenge meedoen.

24 okt. 8.00 uur in de morgen gestart, ik zit nu in mijn laatste week en er is, op mijn weegschaal   vier en een half  kg er vanaf. Wat ik  zelf niet voor elkaar kreeg is door de verhalen, voorbeelden, uitleggen,  sporten  en enthousiasmeren van Koen,  gelukt, en dat is best een beetje kicken!

Het bekende kwartje is eindelijk gevallen ( bij sommige mensen duurt dat nou eenmaal een hele tijd) mijn wijngebruik heb ik naar de  weekenden kunnen schuiven, eigenlijk zonder al te veel moeite, Koen heeft berekend wat mijn calorie inname moet zijn en dat helpt mij zeer goed, gedachteloos dingen in je mond stoppen gebeurt niet meer.

Ik vind het een echt goeie stap die ik heb gemaakt, ik had geen idee wat ik kon verwachten maar ik ben geenszins teleurgesteld, integendeel , sporten in een prachtige studio met een bevlogen trainer ben ik weer een ervaring rijker.

carla huijden Personal Training Studio Koen

Carla Huijden

Ik ben Carla Huijden, 51 jaar en woonachtig in De Meern

Er moest wat veranderen maar hoe…

Eigenlijk heel eenvoudig, bij Koen!

30 dagen bikkelen en het roer om… Het werkt!

Voel me fitter, ben sterker en 3,5 kilo kwijt en dat alles is een mooi begin. Ongelooflijk hoe snel je conditie verbeterd, daar ben ik nog het meest van onder de indruk!

 

Dank je wel Koen…

 

Groetjes Carla

lizetha schuur Personal training Studio Koen

Lizetha Schuuur

Mijn naam is Lizetha Schuur en ik ben bij Koen terecht gekomen en heb mee gedaan aan de 30 dagen challenge, omdat ik een goede richtlijn nodig had tussen voeding en training. Wilde ook graag wat kilo’s kwijt en dat is me gelukt, dankzij de effectieve training van Koen en de juiste voedingsrichtlijnen.
Ik sport al vijf keer in de week en eet best gezond. En je zou denken dat als je minder calorieën tot je neemt dat je afvalt. Dat is in mijn geval dus niet zo. Ik nam te weinig calorieën tot me en daardoor krijg je tussendoor toch lekkere trek momenten. Ik ben dus meer gaan eten, alleen in de juiste verhoudingen.
Koen heeft mij geholpen hiernaar te kijken en de juiste hoeveelheid koolhydraten, vetten en eiwitten tot me te nemen. Ik heb wel moeten wennen om af en toe nog een bak kwark op te eten terwijl ik dacht ik heb genoeg, maar ik voel me er goed bij en ben van plan dit voort te zetten en over een paar maanden nog strakkerin mijn lijf te zitten.

Bedankt Koen

Yvonne siemons Personal Training Studio Koen

Yvonne Siemons

Mijn naam is Yvonne Siemons. Daar was die weer, de winter. Ik zag hem al aankomen. Iedere avond hangend op de bank, futloos en moe. Van het hangen word ik alleen nog maar meer moe.

 

Op Facebook kwam ik de 30 dagen challenge van Koen tegen. Jeetje, wat kon ik veel redenen bedenken om hier niet aan mee te doen.Moe, ’s avonds nog naar buiten, koud, geen zin in diëten, drukke baan, druk gezin etc. etc. Maar eigenlijk zag ik wel een uitdaging. Hup met mijn luie kont van die bank, uit die winterslaap. Ik heb dus de stoute schoenen aangetrokken en Koen gebeld. Die heeft mij dat laatste stukje over de streep getrokken.

 

Aan de slag dus. De zaterdag dat wij begonnen moesten wij al om 8 uur bij PSTK zijn (op zich al een uitdaging). Wij, dat zijn mijn mede-challenge toppers. Een groepje van 8 a 9 mensen die allemaal een soortgelijk doel voor ogen hadden.Veel informatie hebben wij gekregen. Ik zal nooit meer vergeten dat ik een reptielenbrein heb….

 

Iedere dinsdag en donderavond werden wij getraind door Koen. Voor mij werkte het op trainen in een klein groepsverband erg goed en ik moet toegeven dat je binnen die 30 dagen heel wat kunt bereiken. De houterigheid van het begin, verdwijnt al gauw en zelfs de push-ups (van 24 naar 37 binnen een minuut) en de squats (van 33 naar 49 binnen een minuut) zijn na 30 dagen goed te doen,.

 

Ik voel mij fitter, mijn conditie is aanzienlijk verbeterd.  Dat ik 3,5 kilo af ben gevallen is een leuke bijkomstigheid. De knop is om. Als ik lekker wil blijven leven, lange wandelingen wil maken, lekker wil skiën en mij fit wil blijven voelen zal ik in beweging moeten blijven en op mijn voedsel moeten blijven letten. Dertig dagen is kort, ik ben er nog niet maar de uitdaging om in deze vorm door te gaan ga ik aan, het voelt goed.

 

Koen bedankt voor je enthousiasme, de aanmoediging en het stimuleren!

Brigitte Mulkers Personal Training Studio Koen

Brigitte Mulkers

Van shit naar fit!

 

Mijn naam is Brigitte en begin september nam ik contact op met Koen.  Na een aantal ingrijpende gebeurtenissen, was ik uitgeblust. Niet fit, moe, slecht slapen en mijn bed niet uit te branden. Bankhangen was mijn nieuwe hobby geworden. Neem daarnaast erbij dat je uit onvrede gaat eten, en de toon is gezet. Echt overgewicht had ik nog niet. Drie kilo, ja die zou ik wel kunnen verliezen. Mijn broeken gingen immers niet meer goed dicht en er hing een blub over.

30 dagen challenge
In oktober ben ik gestart met de 30 dagen challenge. De eerste dag kregen we een fitheidstest. En natuurlijk werden er allerlei cijfertjes zoals vetpercentage en spierlevel gemeten. Met mijn spierlevel was het bijzonder slecht gesteld. Een 2. En hoewel ik er geen verstand van heb, is dat laag. Vetpercentage 36,9 procent, was aan de hoge kant en geconcentreerd op mijn buik. Das niet goed. Met een leuke kleine groep gingen we aan de slag. We kregen uitleg hoe we onze voeding moesten bijhouden, dat we voeding moesten plannen. Weet je? Ik hou niet van plannen. Maar gaandeweg de challenge kreeg ik er plezier in. Omdat het werkt! En weet je wat het gekke is? Ik had totaal geen honger. Nee ik neem jullie niet in de maling: met de instructies van Koen over voeding, heb je geen honger! En je valt nog af ook! Tsjakka, is dat lekker of niet? Gedurende de vier weken kreeg ik plezier in trainen. Wie had dat ooit gedacht van mij die altijd liever op de bank zat. Nee, ik kreeg plezier, de

Een shitload aan resultaat
Dat woord heb ik gepikt van Koen. Dat is me tijdens zijn coaching echt bijgebleven. En na vier weken het doen met Koen kan ik eerlijk en oprecht zeggen dat ik fitter ben, weer goed mijn bed uitkom, niet meer uitgeblust ben. Heb zelfs de behoefte gekregen (of heet dat ontwikkeld?) om te sporten. Ben nog steeds bewust bezig met voeding, want ik merk dat je door anders te eten veel fitter bent als met slechte langzame koolhydraten. Brinta? Het is een verslaving voor mij geworden. Lekker! Mijn vetpercentage is na vier weken gedaald van 36,9 procent naar 32,5 procent. Das veel resultaat in zo’n korte tijd. Mijn spierlevel is toegenomen van 2 naar 5. Ook al zoiets om een blij sprongetje te maken. De eindtest? Laten we zeggen dat ik met een start van 18 squats naar 58 squats in een minuut ben gegaan. Ik doe ze dan ook met veel plezier voor de lift op mijn werk. Ja, lekker kontje heb ik gekregen 😉

Mischa Verzuu Personal training studio koen

Mischa Verzuu

Ik ben met Koen op 11 september 2013 een Personal Trainings traject in gegaan met als doelstelling  om in 1,5 jaar 38 kilo af te vallen. Ik zelf had nooit gedacht dat mij dit zou lukken. Maar dankzij het vertrouwen van Koen in combinatie met zijn gevarieerde trainingen en daarnaast voedingstip was het resultaat van 38 kilo al behaald in november 2014!! Ik ben er nog steeds super blij en trots dat het gelukt is. Maar zonder begeleiding van Koen had ik het zeker niet voor elkaar gekregen.

 

Sportieve groet,

Mischa Verzuu

Rachel Driesprong recensie

Rachel Driesprong

Een jaar geleden heb ik een half jaar getraind met Koen Eikelenboom. Het was erg nodig om fitter te worden (je kent het wel, te laat naar bed en gesloopt wakker worden) en af te vallen (op den duur kun je niet meer spreken over zwangerschapkilo’s…..). Ik was altijd een fanatieke sporter geweest, maar in alle hectiek van gezin (man en drie zonen), werk en sociaal leven was ik mijzelf vergeten en kreeg ik het niet voor elkaar mijzelf te motiveren van de bank af te komen. Het gezonder leven en sporten moest nodig weer op de agenda komen!

Mijn ervaringen met Koen als trainer zijn erg positief. Hij kijkt samen naar de doelen die je opstelt, geeft adviezen over eten (gelukkig geen dieet, werkt vaak averechts!). Hij stelt je op je gemak in de trainingen, motiveert om het beter te doen dan de vorige keer, is oprecht blij met de geboekte vooruitgang en steunend in het proces van het fitter worden. Als het een keer minder gaat is hij relaxed maar stimuleert wel om uit die tijdelijk dip te komen. Daarnaast is hij persoonlijk betrokken, grappig en toegankelijk. De trainingen die hij maakt zijn zeer divers, nooit saai en nogal pittig! Hij gelooft in wat hij doet in de trainingen en adviezen over eten, kan dat goed onderbouwen en het blijkt ook echt te werken.

Na een jaar ben ik nog steeds op gewicht (16 kilo afgevallen), pas ik in maat 38/40 en train ik zelf nog steeds fanatiek 3 keer per week. Dus…..niet uitstellen, ga vandaag aan de slag!

Dick van Driel over Personal Training Studio Koen

Dick van Driel over Personal Training Studio Koen

Dick van Driel over Personal training Studio Koen

Door een vriend ben ik twee jaar geleden begonnen met Bootcamp trainingen. Na jarenlang alleen te hebben hardgelopen was dit echt even andere koek. Mijn eerste uitdaging is de Strongmenrun geworden, een obstacle run van 19 km. Om me goed voor te bereiden wilde ik meer trainen dan alleen bootcamp en hardlopen. Door mijn vrouw ben ik bij Koen gekomen. Hij heeft mij gevraagd wat ik precies ging doen en hoe ik dit wilde bereiken.

Koen heeft hiervoor een stukje maatwerk in elkaar gedraaid. En geloof me, als je denkt dat je al best goed getraind bent, dan zorgt Koen ervoor dat je direct aan je grenzen zit. Met oefeningen waarvan je denkt: dat kan helemaal niet, gaat je kracht en coordinatie met sprongen vooruit. Wat erg stimulerend is is Koen zijn enthousiasme en gedrevenheid. Juist de laatste paar herhalingen maken het verschil, en Koen maakt dat dat er precies genoeg zijn om tot die grens te komen. En de diversiteit in oefeningen is geweldig, elke training waren er weer andere oefeningen. Uiteindelijk was de Strongmanrun echt een mega-ervaring, en kon ik de volle 19 km goed doorrennen, de obstakels waren bijna allemaal prima te doen. En……..dit smaakt naar meer! Koen, bedankt.

Dick van Driel

Barbara review foto

Barbara Stigter

Ik ben Barbara en ik ben 40 jaar. Ik heb 6 maanden bij koen personal training gedaan. Het trainen met Koen was pittig, maar door de positieve inzet en motivatie van Koen toch goed vol te houden. Ik trainde 2 maal in de week en doordat er zo’n variatie in de oefeningen zat was het iedere keer weer leuk om er tegen aan te gaan. Ik had 2 doelen toen ik aan de PT begon. Het eerste doel, zoals voor veel mensen, was afvallen. Het tweede doel was (been) kracht opbouwen voor een 16 dagen trekking door de bergen. Het eerste doel ging voortvarend. Ik ben goed afgevallen. Koen had veel goede voedingstips en honger heb ik nooit gehad. Ik ben in 6 maanden 8 kilo afgevallen. Mijn 2de doel is ook bereikt. Tijdens de tocht door de pyreneeen heb ik geen enkele moeite gehad mijn reisgenoten bij te houden en kon ik de tochten iedere dag goed volhouden. Er zaten dagen van 9-10 uur lopen bij, dus dat zegt wel wat.

Arie van den heuvel retentie foto

Arie

Hallo, mijn naam is Arie van den Heuvel en ik ben 65 jaar. Twee jaar geleden kreeg ik hartproblemen waar ik goed aan ben geholpen. Wel adviseerde mijn cardioloog om  te gaan fitnessen met een accent op cardio-training. Fitter worden en 10 kilo afvallen . Met dat doel maakte ik met Koen als personal trainer een aantal afspraken over mijn life-style en trainingsinzet. Hoewel het af en toe op en af ging was het een hele leuke tijd en hebben we vooral ook veel plezier gehad  met de oefeningen , maar ook met elkaar verhalen vertellen.  Maar het allerbelangrijkste was natuurlijk dat ik mede dankzij de begeleiding van Koen de doelstellingen haalde. Ben nu ruim 12 kilo kwijt , weeg weer 82 kilo bij 1.79 meter. Ik blij en cardioloog blij.  Nu hoorde ik dat Koen voor zich zelf is begonnen. Ik kan iedereen hem van harte aanbevelen. Koen is een leuke gast die hartstikke doelgericht werkt.