…

Gezocht………..Personal Trainers

GEZOCHT…………….Personal Trainers.
Wil jij ook werken met mensen die gaan voor écht fysiek resultaat? Mensen die bereid zijn om het roer om te gooien zodat hun doelen daadwerkelijk worden behaald? Dan zit je bij PTSK aan het goede adres, want wij hebben alleen klanten die toegewijd zijn en weten wat ze willen. Klanten die de nodige veranderingen in hun leven doorvoeren om daarmee het resultaat te creëren wat ze voor ogen hebben.
Alleen de beste personal trainers zijn in staat om de leef- en eetpatronen bij mensen radicaal om te gooien. Daarom werken er bij ons trainers die gaan voor het hoogst haalbare resultaat op het gebied van voeding, training en mindset.
Ga jij als trainer ook alleen maar voor de absolute top en denk je dat PTSK de studio is die jou nodig heeft? Schrijf je dan in voor onze intro Masterclass waarin we de ins en outs met je delen over hoe jij als trainer nog meer kan groeien en daarmee van waarde kan zijn voor je klanten. Als er een match is, dan krijg je de kans om nog twee exclusieve elite masterclasses te ervaren, maar de intro Masterclass, gegeven door zeer toegewijde personal trainers, heb je alvast in de pocket!
Tot slot gaan we in gesprek met de exceptionele top deelnemers om te kijken naar de mogelijkheden om je te verbinden aan PTSK.
Dit is dus jouw moment om te laten zien wat jij waard bent!
Stuur jouw motivatie en gegevens naar: info@ptsk.nl
”TOMORROW STARTS TODAY”

VOEDINGSTIP….

PTSK

PTSK

Kip vereist, zoals ander vlees, veel hygiëne! Zorg dat je schone handen hebt en een nette kookomgeving. je mes en snijplank die met rauw kippenvlees in aanraking komen, moeten eerst goed schoon gemaakt worden met heet water. Vermijd ook contact van rauwe kip met andere eetwaren.

Heerlijke eiwitrijke lunch en makkelijk te maken.

Bruin stokbrood met gegrilde kip.
Verwarm de oven tot 220 graden en bak het stokbrood ongeveer 8 minuten. pers een teentje knoflook en roer dit door de magere yoghurt. Rooster wat pijnboompitten in de pan zonder olie. Snij dan de kip in stukjes en bestrooi ze met wat chili peper. Verhit de pan met olie(kokosolie) en bak de kip 6 tot 8 minuten.Snij de ui en tomaat in stukjes en bak deze mee met de kip. Haal het stokbrood uit de oven en snij hem open. Beleg het broodje met wat sla en kaas en schep daarna de kip met ui en tomaat erbij. als je laatste schenk je de yoghurt er over heen.

benodigheden:
200g kipfilet 1 teentje knoflook
1 bruin stokbrood 1 plakje 20+kaas
1 tomaat 1 handje pijnboompitten
1/2 ui 2 blaadjes ijsbergsla
1 el magere yoghurt chili peper

Waardes:
Koolhydraten:67 gram
Eiwitten: 65 gram
Vetten: 16 gram

TOTAAL:672 Calorieen.

EET SMAKELIJK

”Tomorrow starts today”

PTSK

Variatie in je trainingsbroek…

PTSK

PTSK

SPORT TIP…..
Ben je op zoek naar wat afwisseling in je trainingen?. Probeer dan eens de kettlebell.
KETTLEBEL TRAINING ?
Wat kettlebell training zo aantrekkelijk maakt is de hoeveelheid spieren die je tegelijkertijd traint. Dit maakt het een efficiënte en effectieve workout. Bij veel van de oefeningen train je de benen, rug, buikspieren, armen en schouders. Het bevordert niet alleen je spierkracht. Doordat je vele spieren tegelijkertijd inzet neemt ook je uithoudingsvermogen toe. Met recht kun je spreken van een ‘total body workout’.
VOORDELEN:
1 Fullbody
2 Zorgt voor betere houding en coördinatie
3 Zeer goeie buikspier training.(core stability)
4.Je leert juist te tillen vanuit je benen,heup en billen en niet je onderrug.
5 Korte intensieve work out.

”Tomorrow starts today”

De reden waarom het niet lukt!

Zie jij als een berg op tegen afvallen?

Je bent niet de enige. Veel mensen kijken als een berg op tegen beginnen met hun goede voornemens.

Marloes stond net als jij onder aan die berg. Al tal van pogingen gedaan, maar altijd kwam ze altijd weer op hetzelfde punt/gewicht uit. Toch is het haar gelukt om haar kilo’s kwijt te raken.

Wat zij tot nog toe verkeerd had gedaan was, dat ze altijd als een berg tegen haar resultaat op keek. Ze wist niet precies waar ze moest beginnen en besloot maar die dingen te proberen die voor haar lagen. Gezonder eten. Vaker sporten. Ze boekte hier wel wat resultaten mee, maar keer op keer gebeurde er altijd wel iets waardoor ze terug viel in oude gewoontes. Haar goede ritme werd beïnvloed. Bijvoorbeeld een vakantie of wisselingen op het werk waardoor ze keer op keer de gedachte kreeg: “Ach laat toch ook maar. Ik hou het toch niet vol”. Dit komt omdat zij nog steeds dezelfde  persoon is en er altijd een stem is die je terug trekt in je oude gedrag.

Het verschil met nu is, dat ze niet meer haar best doet een ander persoon te zijn. Ze is een ander persoon. Ze kijkt op een hele andere manier aan tegen voeding en training waardoor dit geen gevecht meer is om vast te houden. Ze is fitter, slanker en vooral gelukkiger dan ooit.

Dit proces is waar ik Marloes bij help. Marloes is ondertussen 10 kilo kwijt en dit gaat haar vrij makkelijk af.

Verander jezelf als persoon en verander niet alleen je gedrag.

Als je hier hulp bij kunt gebruiken kan je mij altijd contacten. Dan kijk ik of ik ook jou daarmee kan helpen.
“Tomorrow starts today”

Volg Jolanda Hekkers op de voet

Investeer in jezelf!

 

Mijn naam is Jolanda Hekkers (39 jaar), woonachtig in De Meern, getrouwd en ik heb twee prachtige zoons van 14 en 16 jaar.

Als zelfstandig ondernemer heb ik een hele volle agenda. Voor je het weet is de week weer voorbij. Met sportende kinderen en een waterpolotrainer in huis moet je een strak schema aanhouden anders loopt het finaal mis. Vaak loop je jezelf voorbij en zit je weer aan een snelle hap en durf je niet meer op de weegschaal te staan. Tijd voor actie.

Op 30 juli belde ik Koen. Even daarvoor had ik op de weegschaal gestaan en woog 104,5kg.

Koen ken ik al zo`n 8 jaar door de waterpolo en heb dus ook gezien waar hij de laatste jaren mee bezig was. In mijn ogen is Koen een echte sportman waar ik veel respect voor heb.  Via Facebook zag ik ook de resultaten die hij boekt met mensen. Vaak dacht ik: “misschien moet ik dat ook een keertje gaan doen”. Maar, dat is best een stap en denk je ‘ik kan het zelf wel’. Zelf had ik al veel kennis over sport en voeding, dus ‘is toch niet nodig’ zijn dan je gedachten. Je moeten ‘overgeven’ aan een professional is tenslotte best eng. Je hebt namelijk niet zomaar overgewicht daar gaat veel aan vooraf en samen met allerlei excuses om maar niet echt met jezelf aan de slag te hoeven. Je kwetsbaar opstellen is dan iets waar je niet direct op zit te wachten. Zeker niet bij iemand die je al hoog hebt zitten wat betreft sport. Wegkomen met excuses is niet meer mogelijk dan.

Dat is ook de reden waarom mijn man zei: “dat moet je doen”! In een opwelling heb ik Koen gebeld dat ik wel bij hem wilde sporten. Na ons eerste gesprek heb ik het heel moeilijk gehad. Er gaat echt van alles door je heen. “Moet dit nu echt, heb ik het nu echt zover laten komen, mag ik mijn gezin hiermee opzadelen, het is toch een grote uitgave’. De kriebels gingen door mijn buik. Na een weekend vol overpeinzingen heb ik de knoop door gehakt: samen met Koen ben ik het commitment met mezelf aangegaan. De komende tijd hou ik jullie regelmatig op de hoogte van mijn vorderingen!