Laat je naam en email hier achter dan stuur ik je direct jouw GRATIS trainingsschema toe.

Voor wie?

Wil jij in korte tijd aanzienlijk resultaat halen? Wil jij in 30 dagen inzicht krijgen hoe je veranderingen echt voor elkaar krijgt? Dan is de 30 days challenge voor jou bestemd! In korte tijd bereik je veel resultaat, en het is de eerste stap in hoe jij controle krijgt over je levensstijl en je lichaam. Met een kleine groep mensen ga je aan de slag om dat voor elkaar te krijgen wat jij wilt. Nee, je hoeft hiervoor niet iedere dag te sporten, en een crashdieet is al helemaal niet wat je gaat volgen. Wat dan wel? In 30 dagen word je voorzien van alle kennis en vaardigheden op het gebied van training, voeding en mindset. Met veel plezier ga jij dus aan de slag in dit programma om in korte tijd te komen tot de fitheid en het figuur dat je wilt.

Let op!

Dit programma is niet voor iedereen. Het is alleen geschikt voor jou als je toegewijd bent en weet wat je wilt. Jij moet bereid zijn de nodige veranderingen in je leven door te voeren, om daarmee het resultaat te creëren dat je voor ogen hebt. Niets gaat vanzelf, ook fit worden of afvallen niet. Vind jij je doel écht belangrijk? Dan ben je bereid om te doen wat nodig is. In onze 30 days challenge coachen we je naar de persoon die je wilt zijn.

We hebben alvast een gratis trainingsschema voor je. Laat hierboven je naam en e-mail achter, dan heb je jouw trainingsschema binnen een paar minuten in je postvak.

Gelijk aan de slag met de 30 days challenge? Klik rechtsboven op de contactbutton. Dan kijken we samen of je een match bent voor onze 30 days challenge.

PS. Er is ook een 90 days challenge. Voor nog meer diepgang en nog meer resultaat! Klik op de contactpagina als je hier meer informatie over wilt ontvangen.

iris de rooij PersonalTraining Studio Koen

Iris de Rooij

na 30 dagen
– 4 kilo
“Al mijn sport prestaties verbeterd en sommige zelfs verdubbeld “

Meer weten klik dan hier!
Rita van der Horst Personal Training Studio Koen

Rita van der Hosrt

“Ik kreeg de pondjes er niet vanaf, ik eet en at vrij gezond, sport in ieder geval drie keer in de week”
“Met de 30 days challenge is het me wel gelukt”

Meer weten klik dan hier!
Bekijk meer